Onze diensten

We realiseren ons dat jij of jouw team onder hoge druk staat. Daarom hebben onze interventies altijd een sterke mentale en fysieke component. ChiFactum zoekt naar de juiste combinatie van lichaam en geest, en ziet veerkracht als een cruciale factor.

Onze begeleiding is altijd op maat gemaakt. Ieder individu is uniek en heeft zijn eigen unieke stijl ontwikkeld om met druk om te gaan. Of je nu een individuele vraag hebt, of een team vraag. Daar waar een hoge mate van disfunctionele stress wordt ervaren, zal onze aanpak altijd lijden tot herstel.

PREVENTION

Indien je werkt onder hoge druk, zal je lijf altijd stress ervaren. Chronische stress is per definitie contraproductief voor duurzame effectiviteit. Ons preventie programma is gericht op het individu en geeft inzicht in het herstelvermogen van lichaam en geest. Om daarmee als leider optimaal te kunnen blijven presteren.

DEEP JOURNEY

Indien de ineffectiviteit van het functioneren een te grote negatieve impact heeft op het succes van jezelf, jouw team en daarmee op de organisatie, dan organiseren wij krachtige interventies, uitgevoerd in meerdere aaneengesloten dagen. Dat noemen wij een Deep Journey. Wij organiseren deze journey in de Alpen, omgeving Luzern.

COUNSELING

Indien jij als individu of jouw team langdurig onder druk heeft gestaan en dit uit zich in factoren als vermoeidheid, conflicten, passieve agressie, moeizaam herstel of burn-out klachten, dan zetten wij onze therapeutische achtergrond in om duurzaam herstel mogelijk te maken.

RETREAT

Herstel en preventie worden extra gestimuleerd door in jouw gedrag een gewoonte te organiseren van mentale en fysieke rust. Om je te helpen daar een weg in te vinden organiseren wij met regelmaat meerdaagse retreats. Zowel in Zwitserland (omgeving Luzern) alsook in Duitsland. Een retreat kan ook op maat gemaakt worden voor een senior leadership team.

Alle programma’s zijn op maat gemaakt. Voor jezelf of voor je team.