Tanno Bregonje

Tanno is opgeleid tot Clinical- and Trauma Therapist. Hij begeleidt al meer dan 25 jaar ondernemers en senior executives op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Tanno heeft zich gespecialiseerd in het reguleren van disfunctionele, emotiegestuurde, gedragspatronen die verdere ontwikkeling van de senior executive in de weg staan. Daarnaast behandelt hij al meer dan 15 jaar burn-out- en bijna-burn-outvraagstukken van internationale topperformers. In deze aanpak staan zingevingskwesties en karakterstructuren als bron van de burn-out centraal. Tanno is bedenker en ontwikkelaar van The Wheel of Deep Nature, een aanpak die leidt tot het verwerken van kindtrauma om te komen tot integrale bewustzijnsontwikkeling en daarmee toenemende effectiviteit in een hoogdynamische, veeleisende omgeving.

David van Ling

David is aan de TU Delft opgeleid tot chemisch ingenieur. Zijn kennis van complexe systemen en veranderprocessen in de chemie heeft hij vertaald naar en toegepast bij verandertrajecten in organisaties. Dankzij zijn ervaring bij het Korps Commando Troepen kent David het belang van bescheidenheid en heeft hij zich gespecialiseerd in de dynamiek en ontwikkeling van teams. Hij weet al meer dan 20 jaar de disfunctionele patronen van teams zichtbaar te maken en de juiste prikkels toe te dienen om een diepgaande verandering in het systeem te realiseren. Voor David is het een bewuste keuze om zijn wijsheid niet alleen te delen met executive teams, maar ook met jongeren. Zij nemen straks het stokje van ons over.

Susan Taylor

Susan is een ervaren psychotherapeute en transformationele coach. Ze werkt al 30 jaar met ondernemers en leidinggevenden en helpt hen om helderheid te krijgen. Haar unieke benadering belichaamt de Bohmian Dialogue: een mindset en praktijk die vorm geeft aan hoe we omgaan met onszelf, anderen en de wereld om ons heen, waardoor persoonlijke en professionele relaties transformeren, te beginnen bij onszelf. Gebaseerd op de grondbeginselen van Psychosynthese: Ken Jezelf; Bezit Jezelf; en Transformeer Jezelf, helpt Susan haar cliënten om dieper inzicht te krijgen in de sterke punten, verlangens en angsten die de basis vormen van persoonlijke groei. Om net als de rups die een vlinder wordt, opnieuw te ontstaan door verandering te omarmen in dienst van het creëren van een betere toekomst.

KELLY mostard

Kelly is medisch en evolutiebioloog. Ze is bedenker en ontwikkelaar van het Resilience Mastery Method (RMM), een integrale, holistische methode die ontwikkelpunten met betrekking tot veerkracht ontdekt en vormgeeft in relatie tot het onder hoge druk duurzaam kunnen presteren. Kelly heeft meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van topsporters en topmanagers op het gebied van high performance en veerkracht. Daarnaast heeft ze samen met Wim Hof wetenschappelijk onderzoek gedaan naar het effect van de Wim Hof methode. Dit onderzoek is gepubliceerd in Nature. Toepassing van deze inzichten zijn een nadrukkelijk onderdeel van haar wijze van begeleiden.

Thom Bregonje

Thom is de bewegingsspecialist. Met meerjarige ervaring als sportfysiotherapeut is hij expert op het gebied van fysieke belastbaarheid, herstel en preventie. Zijn beroep oefent hij uit in een multidisciplinair medisch centrum in Luzern, in het hart van Zwitserland. Onder het motto «practice what you preach» bevindt hij zich regelmatig in de Alpen om daar zijn fysieke en mentale grenzen te verbreden en met de omstandigheden om te gaan die de natuur in het hier en nu aanbiedt. Graag nodigt hij je uit om in het alpengebied rondom Luzern te ontdekken waar je grenzen liggen en met welke interventies je jouw persoonlijke doelstellingen kan bereiken.

Harry Verpoort

Harry heeft praktische wijsheid met betrekking tot high performance en veerkracht ontwikkeld als adjudant en actief lid van het Korps Commando Troepen (KCT). Harry weet als geen ander de juiste prikkels in te zetten om tijdens een begeleiding te ontdekken hoe disfunctionele gedragspatronen zich ontwikkelen en uiten. Momenteel is Harry lid van het Netherlands Special Operations Command, waar hij missies van het KCT en Marsof voorbereidt en evalueert.

Jacqueline Kerkhoffs

Jacqueline is de beroemde duizendpoot binnen ons team. Ze coördineert met precisie, van planning tot administratie, en zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Jacqueline heeft een uitgebreide achtergrond als Personal Assistant van een directieteam binnen een grote organisatie. Haar jarenlange ervaring en vaardigheid in het ondersteunen van leidinggevenden maken haar onmisbaar. Hoewel ze vaak op de achtergrond werkt, is Jacqueline het kloppend hart van al onze activiteiten, en haar bijdragen zijn van onschatbare waarde voor ons succes!